Liselund Rosenkål

LISELUND  ROSENKÅL..

Ca. 4 couverter.

Tilbehør til næsten alle kødretter.

1 bakke rosenkål

1 stk bacon, ca. 100 gram (helst ikke færdigskårne).

1-2 små rødløg.

2-3 fed hvidløg.

1 mini dusk timian, helst frisk, men tørret kan gå an.

1 håndfuld valnødder.

Salt/peber.

Rosenkålen skylles og soigneres, dvs: reststokken samt yderdækblade fjern es.

Rosenkålen skæres i ca. 3 skiver.

Bacon, befriet for svær, skæres i minitern og ristes i stegegryde.

Rødløg og hvidløg hakkes/presses og tilsættes de godt ristede bacontern og småsnurrer et par minutter.

Timian, salt og peber tilsættes. Ikke for meget salt (bacon)..

Valnødder skæres ud i ca. fingerneglstykker og må gerne lige ”tør ristes”  i en anelse olie på pande, ikke mere end gyldne.

Tilsættes det øvrige.

Det hele småsnurrer uden låg, indtil rosenkål al dente.


God appetit!!!!!!

Seneste kommentarer

05.09 | 18:49

Hej. Vi er en lille gruppe der godt kunne tænke os en ridetur. Har I tid onsdag eller torsdag?
Mvh sacha larsen

05.09 | 06:30

Hej
Min datter på 11 og jeg mor😊 vil gerne ride en 2 timers tur d.28 el.29. Sep.22. Vi ride. Ugentligt på Islænder i skønne Jammerbugten i Nordjylland..

25.08 | 07:43

Hej Sussie.
Min datter og jeg havde en dejlig tur med dig for 1 mdr siden. Mit spørgsmål er om du har ture fredag d. 30/12 da vi tænker at holde nytår på Bornholm. mvh Lone

07.08 | 07:52

Hej1 vi är intresserade av att rida hos dig. Vi är ett gäng som undrar om boende. Bokar vi det själva eller har ni bostad att erbjuda. Tips om inte var vi kan boka nära. A-M Byström

Del siden