Foråret er på vej...SÅ ER HUN DER!!!


Ástey fra Liselund - f.d. 25-03-2024


Mor: Kátina fra Moselundgård

Far: Hraunar fra Horskilde


Vi fik lige hvad vi ønskede os.


Vi afventer stadig føl efter Siri og Vepja. Jeg er dog kommet i tvivl om, hvorvidt Siri stadig er drægtig. Vepja uden tvivl.


Næste års føl er planlagt. Det bliver Apena og Hæglát, der skal levere 2025-føllene.


Vi har desuden stadig et par heste til salg. Vi prøver at drosle lidt ned, da vi jo også forventer føl i 2025. 


Gæsterne for sæson 2024 er begyndt at melde deres ankomster, og bede om ture. Har du/I lyst til at ride ud med os? Tøv ikke med at melde jer enten via mail eller SMS. Der kan lynhurtigt blive fyldt op.


Og Lad os så håbe på godt ridevejr... ikke for meget sol og ej heller for meget regn. 
Foråret er på vej...


De unge hopper er kommet på sommerfold og nyder det. 


Sjarmör er blevet solgt. Seneste melding fra køber er, at han tager det ufattelig godt og har været med på sin første tur som håndhest. 


Vi har desuden et par heste til salg. Vi prøver at drosle lidt ned, da vi jo også skal have føl her i foråret. 


Kátina har næsten gået et helt år nu siden 1. bedækningsperiode. Hun blev bedækket i 4 perioder. Meeeen mon ikke der snart kommer føl. Hun er i hvertfald mega stor og drægtigheden går som forventet. JEG GLÆDER MIG VIIIIILDT TIL VORES FØRSTE HRAUNAR-AFKOM. 


Vi fik sat videoovervågning op i stalden... det er noget af det bedste tekniske vi har gjort i forbindelse med vores avlsarbejde. Hold da op, hvor har jeg siddet mange timer i stalden. 


Kula hentes en af de nærmeste dag. Det går så fint med Eydís hos nye ejer, at hun sagtens kan "nøjes" med de gamle heste nu.


Gæsterne for sæson 2024 er begyndt at melde deres ankomster, og bede om ture. Har du/I lyst til at ride ud med os? Tøv ikke med at melde jer enten via mail eller SMS. Der kan lynhurtigt blive fyldt op.


Siri forventes at fole medio april og Vepja ultimo april/primo maj.


Og Lad os så håbe på godt ridevejr... ikke for meget sol og ej heller for meget regn. 


Året 2024 er lige begyndt... 


Allerførst vil vi ønske alle vore familiemedlemmer, venner, bekendte og forretningsforbindelser godt nytår. 


Det er ved at være en vane, at der ikke er skrevet på siden. Jeg vil dog hertil oplyse, at vi har fået ny udbyder på hjemmesiden, og det har ikke været lige nemt. Man bliver så hurtigt et vanemenneske!!


Hvad er der sket siden sidst?


Vi fik jo de sidste føl efter Gasse. Sía fik et yndigt sortbrunt hoppeføl - Kúla. Hæglát fik et pragtfuldt rødskimmel hingsteføl - Kató og som rosinen i pølseenden fik Negla et dejligt sortblakbroget hingsteføl - Kandís. Hlýja, der var solgt til Jylland, fik også et skønt rødt hingsteføl.


Vi måtte aflive Negla, da hun desværre ikke ændrede sig synderligt i forhold til sin stress-tærskel. Efter 4 måneder med angst for at hun stak af med hele følflokken, blev hun lige så smukt lagt til hvile.


Vi havde ufattelig mange skønne ture med gæster i 2023. Nye venskaber er blevet til og gamle holdt vedlige.  Barnebarnet Smilla var på besøg i vinterferien og fik lov til at ride Hraunar. 


Vi har i bedækningssæsonen haft besøg af 4 hopper udefra. Den ene hoppe sparkede Hraunar på hans ædlere del og han blev sat skakmat i et par måneder. Ud af de fire hopper blev de tre scannet drægtige. Af egne hopper blev fire scannet drægtige. Kátina, Björk, Siri og Vepja. Desværre har Björk kastet føllet i december 2023. Et smukt brunt hoppeføl med stjerne... ØØØØV


I 2023 blev bogen "111 steder på Bornholm du skal se" skrevet af Kirsten Sonne Harild og fotograf Justine Høgh udgivet. OG vi er med i bogen. Så skynd jer lidt at købe den.. 


Af heste til- og afgang kan vi nævne, at Tangó i juni kom til os. Han er simpelthen noget af det sjoveste. Eydís blev solgt til Lotte og vi købte Safira. Øgge blev solgt til en skøn familie i Hambord, Tyskland og Safira blev solgt til Pia på Sjælland. Drangur blev solgt til Lene. Lýsir er solgt til en sød pige på Bornholm. Vi har købt Taktur. Lotte har lånt Kúla, for at Eydís ikke skal stå alene sammen med voksne heste.


Desuden har vi fået vores eget egern på gården... det er sgi hyggeligt!


Der forventes føl efter Kátina ultimo februar/primo marts. Siri er sat til medio april og Vepja ultimo april/primo maj.


Vi glæder os til at se jer og ønsker jer alle et pragtfuldt 2024. Lad os håbe på godt ridevejr... ikke for meget sol og ej heller for meget regn. 

Marts 2023 - tiden løber... 


Der er sket en del siden seneste opdatering

Vores vintersæson har været så som så. Der er stadig mange af vore faster gæster, der har besøgt os. Dog kan vi mærke at krisen har kradset. Vi håber at den kommende sæson med lavere priser på el, brændsel og daglige varer betyder, at vores nye gæster kan se sig i stand til at komme.


Og hvad er der så sket på hestefronten. Jeg har fået købt den skønneste hings, Hraunar fra Horskilde. Han er virkelig godt kåret som 4 gænger. Faktisk er hans kåring ligeså god som Gasses, der var kåret med en gangart mere. 


Hraunar er supernem, let at håndtere og ride. Desuden er han gudesmuk.

Hraunar er testet negativ for CEM og er klar til at modtage hopper. Kontakt os gerne for yderligere informationer.


Af samme grund lod vi Ávaldi kastrere. Vi har ikke plads til flere hingste. 


Fálki er solgt til Michala. Et virkelig godt match. Reelt skulle han have været ridehest hos os i længere tid, men når rette bedste ven dukker op, så er hestens ve og vel det vigtigste.


Vi er tæt på folingssæsonen med Sía og Hæglát. Begge er sat til foling ultimo marts. 


Jeg har købt et føl i november, det skulle meget gerne komme til os ultimo april. Tangó fra Laven Mark. Ham vil I helt sikkert se mere til. 


Vi glæder os til at kunne holde jer løbende orienteret på siden.


November 2022 - HOLY MOLY

Sommeren er gået og efteråret med... Hvad er der så sket på Stutteri Liselund. 

Vi har haft fantastisk mange gæster. Tak til jer alle. 

Det vigtigste er at vi desværre har måttet tage afsked med vores hingst Gasse. Det er et stort tab for os, men han har været en pragtfuld "nybegynder-hingsteejer"-hest. Han har lært os virkelig meget. 

Vores føl Saga efter Katla og Gasse blev desværre syg med en autoimmun sygdom, der ret hurtigt nedbrød hende. Vi lod hende få fred sammen med Gasse. 

I foråret fik vi 4 føl. Alle efter Gasse.

Lýsir efter Dagbjört, Siggi efter Una, Eydís efter Negla og Saga efter Katla. 

Vi håber på 3 føl her på stutteriet næste år.

Vi har solgt Undrun til Camilla, Seidur til Mathilde, Hlýja (der er ifolet) til Silja og Ari til Heidi. 

Naturligvis er der kommet nogle heste til... 

Björk fra Klosterheden - en dejlig hoppe med power og den fedeste tølt. Stærk og robust.

Fálki fra Ringeby - en stor (146 cm) lækker vallak, der er storebror til Arí. En hest alle kan ride.

Kátina fra Moselundgård - en skøn rolig og velredet hoppe, der med sine 21 år tager alle med storm. Hun er det mildeste og har det dejligste væsen. Hun var mor til Gladur, der desværre måtte  aflives for nogle år siden hos ny ejer. 

Drangur fra Hjallanesí 1 - en 18 års vallak, der har været hingst på Island og har avlet flere føl. Han er nu min ridehest. Han er powerfull og lækker. En skøn tølter. 

Siri fra Flugsæll - dejlig hoppe, der skal rides til. Vi håbede, at hun var drægtig, dog viste scanning, at det var hun ikke, så nu skal hun rides til og være en del af vor turridningsprogram. 

Sidste skud på stammen er Vepja fra Brogård. En yndig hoppe på 3 år, der skal tilrides til foråret. 

PPS: og så er der forresten også lige købt et føl, der skal leveres i foråret 2023. Han hedder Tangó fra Laven Mark. 

Vi har stadig turridning hele året og man må gerne melde sig i god tid ved bookinger. Send en sms eller en mail til os og vi finder en aftale sammen med dig/jer. 

Lige så stille kigger vi os om efter en efterfølger til Gasse. HIT ME, hvis I har et godt bud - det kan være enten til låns eller købs. Det må gerne være en hingst med år på bagen. Den skal dog være kåret i 1 klasse. 

Fotoet er af min nye ridehest Drangur. 

2022 er allerede 4 måneder gammel

Af en eller anden grund er det bare hurtigere og nemmere at holde vores side på Facebook opdateret. Det betyder så også, at der ikke sker megen opdatering her. 

I december måned 2021 fik vi vores nye tre små hingsteføl fra Stutteri Ny Amtoftgård. De hedder Seidur, Sjarmör og Soldan. De var ret usikre og ikke så nemme at håndtere. Det er en kæmpe omvæltning som føl at blive flyttet til et fremmed sted. 

Det går dog meget bedre. 

Vi har købt Hlýa tilbage og solgt Sölvi til Cecilie i stedet. En meget god beslutning for os alle. 

Og så er der kommet en hoppe til i flokken. Björk kommer fra Klosterheden og er en dejlig robust hoppe med gode gangarter og god vilje. 

Leví er solgt til Michala og Mads. Et virkelig godt match. Han går nu sammen med en gammel pony-hoppe og to travere. 

Sólveig er flyttet til Charlotte D, da Louise har bedre adgang til ridehal dér. 

I år har vi allerede fået de to af føllene. Lýsir efter Dagbjört og Gasse samt Eydís efter Negla og Gasse. 

Sæsonen har indtil nu været lidt tam. Om det er fordi folk har haft så stor udlængsel, at Bornholm ikke har trukket på samme måde, er ikke til at sige. Dog er efterspørgslen på ture hos os ved at være på samme vante niveau. 

Lige om lidt - Una er på 355 dage og Katla 328 dage - skulle der meget gerne komme to yderligere føl efter Gasse. 

Desuden har vi store forventninger til at Gasse atter yder sit bedste og leverer 4 dejlige føl i 2023 - efter Sía, Hlýja, Hæglát og Negla. 

Fotoet er af seneste nytilkomne føl - Eydís efter Negla og Gasse. 

UHA UHA UHA

Det er godt nok laaaaaang tid siden, at jeg har fået skrevet i "Seneste nyt"... 

Det er som om at Facebook og Instagram bare overtager opdateringerne. 

Da der imidlertid har været flere, der efterlyser opdateringerne her... typisk nye gæster og venner, der ikke er aktive på de sociale medier, må jeg jo i gang igen. 

Og hvad er der så sket?

Vores lille skønne hund Sonate er ikke mere. Hun blev skadet i det ene øje, og hendes allergimedicin var medvirkende til, at det ikke ville hele godt nok. Derfor tog vi det tunge skridt og fik hende "sovet ind".

I 2020 og 2021 har vi solgt flere gode heste og naturligvis købt ligeså gode til vore gæster. 

Der kom 3 føl i 2020 - Leó efter Katla, Apena efter Hæglát og Eldír efter Øgge. Eldír og Léo er begge solgt stort set med det samme.

I 2021 har vi fået 4 føl. Kómeta efter Negla, Leví efter Sía, Síríus efter Hlýja og Lýra efter Øgge. Alle føl på nær Kómeta er efter Gasse. Síríus er sammen med sin mor solgt. 

Desuden er der købt 3 dejlige hingsteføl i Jylland. De kommer til december. Og vi glæder os til at få en dejlig "børnehave" på matriklen. 

I 2022 forventer vi at få 4 føl... Følgende hopper er konstateret drægtig med Gasse:

Dagbjört fra Ragnastöddum

Negla fra Katulabo

Una fra Kjeldgård

Katla fra Ringeby

Jeg er begyndt at tilride Tindur fra Tibirke. Ávaldi fra Skovbo-Græsted skal måske bygningsbedømmes som treårig, det kommer dog an på mange parametre. 

Vores sæson i 2020 gik godt - også på trods af at antallet af gæster var en del reduceret grundet pandemien. 2021 lader til at være nogenlunde på niveau med 2020 - Bornholm har stadig haft gavn af, at gæster ikke rejser så meget udenlands, men har valgt at "opdage" de danske feriedestinationer. 

Vi oplever stadig, at der er mange mange mennesker, der først melder sig i sidste øjeblik, når der skal bookes rideture. Vi må derfor sige nej til mange. Vi kan kun opfordre til at man melder sig i god tid inden man ønsker at ride. Så har vi en mulighed for at kalkulere bedre med heste og antallet af disse

... kunne jo være at vi skulle købe flere til næste sæson. 

Fotoet er fra én af vore "søndags-følture".

SÅ er året næsten gået...

Jeg må med skam meddele, at jeg ikke har skrevet ret meget i år. Det er som om meddelelser på facebook er nemmere og hurtigere. 

Der er ellers sket nok at skrive om.

Vi har fået hjælp af en dejlig ung pige, der er virkelig god til det med heste. 

Vi har købt Grímnir, haft heste i tilridning, lånt to heste til turridning, hvoraf vi købte Fála, der herefter er solgt igen til et dejligt hjem, lånt endnu en hest, der er kommet føl efter Hæglát og Smyrill - dejlige Messi, solgt Solvéig og købt egen hingst... 

OG så har vi naturligvis deltaget med Messi og Hæglát på Folk og Fri-messen samt redet Tour de Bornholm (der er oprettet en særskilt side med TdB).

Jeg har lånt Selja til Sascha, der vil holde hende i gang henover vinteren. 

Gasse vores nye hingst har fået lov til at gå sammen med Alisa og Katla. Spændende om det giver føl til næste efterår. 

Vi er godt klar over, at det er sent at ifole, men vi har vurderet, at Gasse skal gå sammen med nogen. 

OG SÅ LOVER JEG AT SKRIVE LIDT OFTERE.... 

Mánadis solgt.... 28-12-2017

Ja her går det meget stærkt for tiden.

Mánadis blev solgt til Dina (en skøøøn julegave fra manden). Det betyder også, at det p.t. skorter lidt på heste i stalden.

Der er således reelt "kun" 5 rideheste for tiden. Heraf er den ene (Ari) under tilridning.

Sólveig viser gode takter og skal snart i gang med tilridningen. Indtil da er vores ridning sat på lavt blus. Vi kigger dog efter gode islænderheste med højde og godt sind. TIL EN RIMELIG PRIS... Her taler vi ikke om konkurrenceheste eller heste der ligger i luxus-klassen.

Vi har været i TV2 Bornholm med vores serie Føllet... se afsnit her:

To heste ud og en hest ind

Selja er desværre ikke ifolet. Det betyder dog, at vi nu kan benytte hende fuldt ud i vores tour-riding-program.

Askja er solgt til Heidi og Skáti er solgt til Anja. Vi har købt Sólveig fra Irumgård. En dejlig 4 års hoppe efter Stefnir frá Ketilsstöđum og Svás frá Brjánslæk.

Tilridningen af Ari fortsætter. Han er virkelig god. Så nu skal vi også have gang i den nye Sólveig.

Hestene er nu inde om natten... grunden hertil er, at det simpelthen har været den vådeste sommer og efterår i mands minde. Det er derfor svært at finde et tørt leje ude i naturen... og så er jeg jo lidt pylret ind i mellem.

PUHA - der er sket så meget henover sommeren... 16-10-2017

Først og fremmest undskylder jeg overfor de trofaste læsere... der har ikke været skrevet ret meget henover sommeren.

Vi mistede desværre vores føl Lára allerede 4 dage efter folingen. Det lille pus havde hul i begge hjertekamre. Skella kunne heldigvis benyttes som ammehoppe til et travføl på 7 uger. Hun er stadig mor for ham. Han vokser bravt og er nu under fravænning.

Ari er kommet retur og han rides nu kontinuerligt. Han bliver smaddergod.

Hæglát er ifolet med Smirill fra Kilhrauni. Forventet foling om 200 dage.

Tour-sæsonen er stadig i gang. Vi har redet TOUR DE BORNHOLM og haft RID STRIK OG SPIS-Workshop. Fotos fra begge arrangementer vil blive lagt på hjemmsiden under egne faner.

Efridís er solgt til Anja - Selja er købt, ifolet med Angantýr fra Lambanesi, forventet foling om 285.

Askja er solgt til Heidi. Hun står dog stadig hos os indtil stald er bygget. Skáti er solgt til Anja. Skal afsted snarest. Solveig er købt. Dog ikke ankommet endnu.

Som altid vil der blive oprettet faner til den enkelte hest.

Fotoet er af Selja.

Forår er føl-tid - 05. april 2017

SÅ er det lige at jeg spørger... HVORFOR KOMMER DET SÅ IKKE..... Jeg har indtil videre ventet næsten 3 uger på at Skella får folet.

Arí er nu sendt på græs hos vores gode venner Anne-Mette og Keld - så har vi fået deres unghest Nir i tilridning. Det bliver spændende...

Jeg er godt i gang med at tilride Askja og Hæglát - det går over al forventning. Frosti er blevet mere vant til omgang med mennesker.

Vores tursæson er ved at være godt i gang. Ved man, at man skal ride henover sommeren, så er det en god idé at booke nu, da der allerede er booket en del tider.

Vi har også i år Tour det Bornholm på programmet. Det sker i perioden 06. - 10. september 2017. Se mere herom på egen fane.

Rid, Strik og Spis vender også tilbage - vi har afholdt to arrangementer - begge har været successer. Næste arrangement forventes 07. og 08. oktober 2017. Der vil blive skrevet herom senere.

Fotoet er af Skella med følvom.... KOM NU LILLE FØLLEBASSE

Tritla ankommet - 3. december 2016

Vores nye lille tøs Tritla fra Ringeby er ankommet til stutteriet.

Hun er helsøster til vores Ari og Katla. Desuden er hun halvsøster til Legolas.

Hun bliver højst sandsynlig mørk brunblak. Det er hendes mor også. Faren er naturligvis Óratór. Hans afkom kan vi mægtig godt lide.

Ellers drosler vi en anelse ned henover vinteren. Nogle af hestene får en velfortjent vinterferie.

Der er dog stadig mulighed for ridning. Kontakt os bare for yderligere info.

Juletur

10-December-2016

Juletur 13-15

Traditionen tro afholder vi en "juletur" i det Blemmelyngske. Turen er på 2 timer - øvede ryttere kan deltage.

Pris for deltagelse kr. 500,- incl. spisning/drikkelse. Deltagelse på egen hest kr. 150,- incl. spisning/drikkelse. Husk at tage varmt tøj på og evt. skiftetøj, såfremt vi skulle gå hen og blive smaddervåde.

Max. deltagere 10 equipager.

For yderligere info skriv pb. Tilmelding er gældende ved betaling samt bekræftelse herpå.

De bedste julehilsner

Glisserne

Kong vinter lader vente på sig... 26-11-2016

Og heldigvis for det...

Der er bare så meget vand over alt. Hestene har dog mulighed for at komme i læ og stå rimelig tørskoet.

Ari er så småt startet tilvænning af sadel og rytter. Første lille tur på vejen gik over al forventning. Vi havde heldigvis støtte med i form af Lýsa og Else.

De to unge madammer, Askja og Hæglát, skal nok blive nogle virkelig gode turheste. TOTAL COOL og lydhøre.

Tritla fra Ringeby - efter Óratór frá Vödlum og Mysla fra Moselundgaard - helsøster til Katla og Ari - kommer næste lørdag. Vi glæder os vildt til at få endnu et fantastisk afkom efter disse to gode forældre.

Skella bliver rundere og rundere. Forventet foling primo april.

Mánadís har været så heldig at få en fast rytter. VI byder velkommen til Ketty Petersen.

Juletur afholdes den 10. december 2016 - se at få meldt dig til - du kan se yderligere på vores facebook-side. 

Fotoet er af ældre dato... men jeg glæder mig til vinteren...

Efteråret er gået på hæld - 01-11-2016

Siden sidst har der været afholdt "Tour de Bornholm" og vi har haft et forrygende "Strik, Rid og Spis"-arrangement. Et arrangement vi lavede sammen med Brogårds Isheste og Strik. Dette arrangement løber af stablen igen den 11. og 12. marts 2017. Man kan allerede nu melde sig til. Se mere på egen side herom. For yderligere informationer kan vi kontaktes.

Traditionen tro afholder vi også jule-tur. Dette sker den 10. december 2017. Er du interesseret i at ride ud i et par timer sammen med andre islændertosser og slutte med lidt indenbords varme, kan vi også kontaktes herom.

Fire af vallakkerne er rejst til deres respektive ejere. Gladur er flyttet hjem til Janne på Sjælland, Falki bor igen hos sin ejer Kent, Sølvi er rejst hjem til Anita i Nordsjælland og Byr blev solgt til Pia.

Skella er bare ved at være tyk. Foling forventes primo april 2017.

Pt. rides unghestene og de "gamle" holder et velfortjent hvil.

Nu glædes vi bare over, at det snart er frost og sne igen... det optimale ridevejr for vore isheste

Sommeren er snart slut - det er vores ture ikke - 04-08-2016

Det har været en forrygende sommer.

Vi har haft så mange fantastiske gæster og de skønneste ture.

Det er ikke engang slut endnu. Derfor må man påregne, at der måske er booket på turene i den indeværende uge. Men forsøg nu alligevel om ikke det lykkedes at få en plads.

Af samme grund rides der pt. kun 2-timers ture. Ingen trækture med børn, da hestene benyttes meget til ridning.

For så vidt angår vores TOUR de Bornholm - ja så er vi også på dette punkt booket ud. Vi skal afsted med 5 af vore egne heste samt 4 gæsteryttere. Vi glæder os til at få en pragtfuld tur.

I vil naturligvis blive opdateret her på siden samt på vores facebook-side...

Hav en dejlig sommer!

Et skrækkeligt forår - 19-5-216

Vi har været igennem et forfærdeligt forår. Vi oplevede, hvad det vil sige at alle heste "uden grund" pludselig blev syge. 14 heste med hesteinfluenza - noget jeg ikke vil ønske for min allerværste fjende. Heste med over 40 - nogle sågar med 41,9 i feber. JEG TROEDE DE VILLE DØ!!!

Efter 2 næsten 3 lange måneder er vi ved at have bugt med sygdommen. Vi har holdt os isoleret og ikke haft gæster i stalden i den lange periode.

Stor stor hjælp af Dyrlægegården og en kæmpe tålmodighed med mine tusindvis af spørgsmål. Jeg kan kun være glad for at have en så kompetent dyrlægestab. Prøver blev sendt til Frankfurt og vi fik at vide, at vi "bare" havde raget os en gevaldig hesteinfluenza til. På trods af regelrette vacciner... Influenza er luftbåren og ingen ved hvorfor vi lige skulle rammes denne gang. Jeg er dog glad for, at vi kunne holde sygdommen her hos os.

Nu er vi heldigvis ovenpå igen. Vores ture ud i den bornholmske natur er startet igen og vi nyder at kunne byde både såvel nye som gamle gæster velkommen hér.

Hvad er der ellers sket af nyt? Jo Skella kommer hjem igen. Hun er pt. ved hingst og vi forventer, at hun er ifolet med skønne Oratór - jeg er vild med det afkom vi indtil videre har fået efter denne skønne hingst.

Byr rides nu kontinuerligt og kan snart indgå i vort turridningsprogram. Vi er så småt startet med sadeltilvænning på Hæglát - hun er coooooool... Lækkert.

Vi har købt Katla - endnu en ung hest efter Oratór. Hun er kun 1 år gammel men tegner virkelig godt.

Lególas var den af hestene, der var hårdest ramt af sygdommen. Nu er han ved at komme sig og han bliver ÅH SÅ LÆKKER.

Fotoet er af Hæglát - fra i dag

When dreams come true... 29-1-2016

Jeg glæder mig - glæder mig - glæder mig.... på trods af at jeg også er ked af det! Har solgt vores dejlige Kraftur til Anja. Han skal være hendes allerbedste ven. Hun får verdens dejligste, rareste og kærligste hest. Samtidig er han bare så fantastisk at ride på. Det var en svær beslutning at sætte ham til salg - dengang.. men det var også nødvendigt set i forretningsmæssig sammenhæng. Han er bare for stærk til vore tur-ryttere og jeg har jo heste nok til mig selv...

Hvad angår glæden, så har vi købt den skønneste skimmel. Jeg har drømt om skimler i tusind år. Vi havde jo Lýsa, men hende solgte vi til Else. Heldigvis står Lýsa stadig hos os.

Den nye smuksak kommer i næste uge - fotoet er naturligvis af hende... hils på Hæglát fra Lundgaarden

Kære alle... Så er der gang i 2016 her på Stutteri Liselund. Fotoet er af Marie-Louise og Sophie. Det er deres allerførste tur på islændere. Og heldige var de... det sneede og intet er bedre end at ride i snevejr på dejlige ismuler. Velkommen til 2016

Kære alle... Så er der gang i 2016 her på Stutteri Liselund. Fotoet er af Marie-Louise og Sophie. Det er deres allerførste tur på islændere. Og heldige var de... det sneede og intet er bedre end at ride i snevejr på dejlige ismuler. Velkommen til 2016

Kommentarer

Mette Sørensen

11.06.2018 11:19

Hej - er det muligt at booke en lidt længere guidet ridetur 1. eller 2.8.18 - 3 personer, 1 erfaren islænderrytter, 2 knap så erfarne? pft/Mette

Sussi

11.06.2018 12:10

Hejsa Mette... Ja det er muligt... skriv gerne en mail til os med vægt og højde samt erfaring. Så kan vi finde den rette hest til jer. Skriv på glisserne@gmail.com

Seneste kommentarer

05.09 | 18:49

Hej. Vi er en lille gruppe der godt kunne tænke os en ridetur. Har I tid onsdag eller torsdag?
Mvh sacha larsen

05.09 | 06:30

Hej
Min datter på 11 og jeg mor😊 vil gerne ride en 2 timers tur d.28 el.29. Sep.22. Vi ride. Ugentligt på Islænder i skønne Jammerbugten i Nordjylland..

25.08 | 07:43

Hej Sussie.
Min datter og jeg havde en dejlig tur med dig for 1 mdr siden. Mit spørgsmål er om du har ture fredag d. 30/12 da vi tænker at holde nytår på Bornholm. mvh Lone

07.08 | 07:52

Hej1 vi är intresserade av att rida hos dig. Vi är ett gäng som undrar om boende. Bokar vi det själva eller har ni bostad att erbjuda. Tips om inte var vi kan boka nära. A-M Byström

Del siden